Masterclass

Online training: werken vanuit de relatie? #hoedan?! Nou zo :)!

  • Aangevraagd SKJ punten
  • 147,00
  • één ochtend

Uit onderzoek blijkt dat wij (hulpverleners) de relatie met de jeugdigen en gezinnen vaak overschatten. Oftewel: we denken dat we een goede relatie hebben met de jeugdige, maar hebben dat eigenlijk niet echt. Ga er vanuit dat dit bij jou ook het geval is. Dat doe je niet expres, maar zo werkt het gewoon. En dat is zonde! Want als de jeugdige én jij de relatie als sterk ervaren, heb je 8 keer zo veel kans op succes!

VOOR WIE, WAAR, WANNEER EN HOE LANG

De training duurt één dagdeel. En is voor iedereen die werkzaam is in de jeugdhulpverlening. Hij is geschikt voor uitvoerende hulpverleners, kwaliteitsmedewerkers én bestuurders. We leren anno 2023. Dat betekent dat we online aan de slag gaan met een club mensen uit het hele land. Hoe leuk? Actuele trainingsdata vind je in onze agenda.

SNEAK PEEK
Hoe werk je in jouw zorgtrajecten actief aan de relatie met je jeugdigen? We gaan samen een ochtend leren en inspireren, want dit is geen luister training. Ik herhaal: dit is geen luister training. We gaan àctief met elkaar aan de slag.  We maken een gezinsreis, brainstormen met elkaar en bepalen met de WOW-How-NOW! methode hoe jij maximaal vanuit de relatie werkt in jouw organisatie.

KOSTEN EN SKJ PUNTEN

€147 euro en SKJ accreditatie is aangevraagd :).

OPGEVEN?

Mail je naam, organisatie én functie naar anne@metklik.nl.
VOL=VOL

 

Samen de zorg leuker maken?

De jeugdhulp verbeteren doen we samen. Ontdek hoe jij beter wordt in het werken met KLIK

Benieuwd hoe?