Webapplicatie

Met KLIK match jij in jouw organisatie hulpverleners aan cliënten.

Op basis van persoonlijke en professionele interesses. Want de KLIK moet je voelen voor een succesvol zorgtraject. KLIK is een webapplicatie voor intern gebruik. Vraag jij al aan jouw cliënten door welke hulpverlener ze het liefste geholpen worden? En wanneer ze de hulp het hardste nodig hebben? En waar wil de cliënt het liefste geholpen worden? Bij jou op de poli, bij hen aan de keukentafel óf misschien wel lekker in de buitenlucht?! Investeer in de samenwerkingsrelatie. Want jouw zorgtrajecten hebben daardoor acht keer meer kans op slagen. Zo maximaliseer je dus het hulpverleningsresultaat. Match ook op basis van karaktereigenschappen en persoonlijke interesses. Want zo behaal je sneller je doelen. Een Ajaxied zet je toch ook niet tegenover een Feyenoorder?

“KLIK laat in één oogopslag zien welke medewerkers het beste bij de voorkeuren van de cliënt passen.”

Tjalling, gebruiker van Klik

MATCH

Leuk al die hulpverleners. Maar ons doel is toch om overbodig worden? Dan is de hulp namelijk geslaagd. Maar ieder mens heeft wel een keer hulp nodig. Zelfs als het overwegend goed met je gaat. Aan wie vraag jij hulp als je het nodig hebt? Een vriend? Buurman? een familielid? Of misschien wel een collega? Misschien heb je ze allemaal wel in je netwerk zitten.

Wat nou als je (bijna) niemand hebt die je om hulp kan vragen?

Met MATCH koppelen we cliënten aan cliënten. MATCH is een onderdeel in onze applicatie, waarmee hulpverleners samen met hun cliënt op zoek gaan naar sociaal contact. Om bijvoorbeeld samen de hond uit te laten, te gaan sporten, te gamen. Of misschien zelfs informeel aan elkaars doelen te werken.

Functies

Hieronder lees je over de functies binnen KLIK. Niet alle functies moet je gebruiken. Maar dat mág wel.

Lees meer

Alles voor coördinatie

Dashboard

Een overzicht met alle cijfers. Hoe veel medewerkers heb je, hoe veel er nog beschikbaar zijn, hoe veel uren er totaal nog beschikbaar zijn. Hoe veel zorgaanvragen je hebt openstaan en hoe lang deze gemiddeld openstaan.

Medewerkers

Zoek met eigen filters binnen al jouw medewerkers. En vindt de best passende match. Zoek bijvoorbeeld voor een cliënt met dwangneurose een hulpverlener op maandagmiddag. Je zoekt een sportieve hulpverlener, die directief kan handelen.

Notities

Hou per medewerker notities bij, zodat jij en jouw collega’s weten welke acties al zijn uitgezet.

Bestanden

Sla bestanden per medewerker afgeschermd of openbaar op.

Maps

Zie in één oogopslag waar alle medewerkers wonen met jouw geselecteerde filters. Zo zet je medewerkers duurzaam in met minimale reistijd.

Alles voor hulpverlener

Beschikbaarheid

Geef waar en wanneer je maar wil hoe veel uren je nog beschikbaar bent. En wanneer je deze precies beschikbaar bent. Dit kun je te allen tijde zelf aanpassen. Nadat je bijvoorbeeld een nieuw gezin hebt opgepakt of je oppas moet wisselen van dag.

Algemene gegevens

Laat weten waar je woont, hoe je bereikbaar bent en welke talen je spreekt.

Persoonlijke interesses

Geef aan wat je graag doet in je vrije tijd om op te laden. Sportieve hobby’s, gamen, creatieve activiteiten, tuinieren of het buitenleven. Alles kan.

Professionele interesses

Met welke leeftijdsgroep en problematieken werk je het liefste? Wij geloven niet in het motto dat iedere hulpverlener iedere cliënt moet bedienen. Doe vooral wat je leuk vindt, daar ben je het beste in.

Persoonlijkheid

Geef aan welke karaktereigenschappen je overwegend bezit. Bijvoorbeeld eerder dominant of eerder volgend. Eerder gestructureerd of eerder wat chaotisch. Dit doe je bijvoorbeeld om complementaire eigenschappen naast een cliënt te zetten.

Studie en beroepsregistratie

Geef aan of je een beroepsregistratie hebt. Bijvoorbeeld SKJ of het MBO registerplein.

Georganiseerd voor de jeugdigen

Zorgaanvragen

Vind hier alle anonieme omschrijvingen van jeugdigen die een nieuwe hulpverlener zoeken. Samen met de coördinator maak je een beschrijving wie de jeugdige is, wat voor hulp diegene zoekt en waar een hulpverlener aan moet voldoen. Hulpverleners kunnen binnen deze omgeving op zoek gaan naar hun volgende jeugdige. Op deze manier doe je een maximaal beroep op de intrinsieke motivatie van de hulpverlener.

MATCH

Duik samen met je jeugdige match in en zoek een lotgenoot, een sportmaatje, een vriend of naar iemand om informeel aan de doelen te werken. Hier matchen we jeugdigen namelijk aan andere jeugdigen uit jouw organisatie.

Samen de zorg leuker maken?

De jeugdhulp verbeteren doen we samen. Ontdek hoe jij beter wordt in het werken met KLIK

Benieuwd hoe?