Masterclass

Masterclass: drie tips om morgen beter hulp te verlenen dan vandaag

  • Aangevraagd SKJ punten
  • Gratis
  • 1 uur

Ontdek in onze masterclass hoe jij de jeugdhulp permanent verandert. Deze masterclass is voor alle jeugdhulpverleners die impact willen maken. En het leuke is? Het is GRATIS. Want met code zwart in de jeugdzorg én één op de acht kinderen met jeugdhulp, moet ook jij écht wat doen om het tij te keren. Je ontdekt met drie tips hoe jij morgen al impact maakt bij jouw jeugdigen en gezinnen.

WAAR, WANNEER EN HOE LANG

De masterclass volg je online en duurt ongeveer een uur. Zoek een moment uit die bij jou past. Want je kan ‘m onder werktijd volgen, buiten werktijd en op alle dagen van de week. Check onze agenda voor de beschikbare momenten.

SNEAK PEEK
Eén ding is zeker: jongeren en gezinnen hebben een hoop feedback op wat we als hulpverleners beter moeten doen. Wat werkt nou echt in de hulpverlening? Wat is de impact van de evidence based methode die jij wekelijks gebruikt? En wat is de impact van jouzelf op het resultaat? Ontdek drie manieren hoe je dit doet.

Kosten en SKJ punten
Zeiden we al dat het GRATIS is? Het is namelijk onze maatschappelijke verplichting om het beter te doen in de jeugdhulp. Maak je impact met ons? Samen bereiken we meer. We hebben SKJ accreditatie aangevraagd.

OPGEVEN?

Mail je naam, organisatie én functie naar anne@metklik.nl.
VOL=VOL

 

Samen de zorg leuker maken?

De jeugdhulp verbeteren doen we samen. Ontdek hoe jij beter wordt in het werken met KLIK

Benieuwd hoe?